چهارشنبه 22 09 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 22 آذر 1396

pajohesh.jpg

مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در دانشگاه

چهارشنبه 18 مردادماه، روابط عمومی دانشگاه به مناسبت بزرگداشت روزخبرنگار و تجلیل از خبرنگاران حوزه سلامت و اصحاب رسانه، نشست مشترکی را با حضور مسوولین دانشگاه و جمعی از خبرنگاران استان در تالار سبز دانشگاه برگزار نمود.

در ابتدای این مراسم دکترجهانپور مدیر روابط عمومی دانشگاه طی سخنانی ضمن گرامیداشت این روز، پیام تبریک رییس محترم دانشگاه خطاب به خبرنگاران را ابلاغ نمود.

سپس دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خطاب به خبرنگاران حوزه سلامت گفت: ارتباط  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با رسانه ها بسیار تنگاتنگ و روان شده است و با برگزاری دوره آموزشی خبرنگاری سلامت نیز بسیاری از نقاظ ضعف در گفتگوها ی پزشکی برطرف شده، چراکه این دوره در جهت آشنایی با نظام سلامت،  فرآیندهای آن و مسایل پیرامون سیستم علوم پزشکی، مراحل تهیه اخبار ومسئولیت های مطلوب پزشکی می باشد.

در ادامه دکتر صافی قائم مقام رییس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی و خیرین سلامت استان، خبرنگاران را حلقه اتصال بین مردم و مسئولین دانشگاه عنوان کرد که با صدای رسا و قلم گویای خود بیانگرمشکلات و مسائل جامعه و همچنین با توجه به دغدغه های معیشتی مردم در زیر پوست شهرمی توانند با ارایه عملکرد مسئولین و نقاط قوت فضای آرمی را در بین مردم ایجاد  نمایند که این خود یکی از ضرورتهای روزمره مردم می باشد.

وی اظهار کرد: خبرنگاران می توانند در حوزه مشارکتهای اجتماعی بخصوص آسیب های اجتماعی نقش بسزایی داشته باشند و امیداوریم که با یاری خبرنگاران عزیزو شفاف ساری فعالیت های سازمان های مردم نهاد وکارهای خیر، سبب تقویت این مجوعه ها باشیم.

دکتر صافی با اشاره به تعداد انجمن های خیریه(سمن) 56 حوزه، 700 سازمان مردم نهاد و 450 سازمان بصورت ثبت شده، تصریح کرد:  ورود واطلاع رسانی خبرنگاران در حوزه فعالیت های انجمن ها، نقش بسزایی در ترویج حس تعاون و نوع دوستی می شود.

دکتر فردوسی عضو هیات علمی دانشگاه نیز طی سخنانی نظام سلامت کشور را در حال پوست اندازی و تغییرات اساسی عنوان کرد که دلیل عمده آن نیز تغییر در سطح توقعات مردم و ارایه گسترده خدمات می باشد.

وی شغل خبرنگاری را از مشاغل سخت بیان نمود که با نحوه درست انتقال خبر، آگاه کردن جامعه نسبت به مسایل روز و تحولات عظیم اجتماعی و نیز در حوزه سلامت، دامنه گسترده این نظام را در برمی گیرد.

گفتنی است دکترحریری قائم مقام معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، طی سخنرانی خود در خصوص طرح تحول نظام سلامت،  پزشک خانواده شهری و روستایی، اجرای طرح ایراپن در شهرستان شهرضا و تشکیل پرونده الکترونیک در مراکز به بحث و گفتگو پرداخت.

‍وی در این خصوص گفت: 850 میلیارد تومان اعتبار اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان اصفهان بوده است

دکتر محمدحسین حریری اظهار داشت: در حوزه بهداشت اقدامات بسیار خوبی در قالب طرح تحول سلامت صورت گرفت اما چون مثل حوزه درمان و اقداماتی که درعرصه بیمارستان ها صورت گرفته نمود کمتری داشته، اقدامات حوزه بهداشت تاحدودی از نظر مردم مغفول مانده است.

وی بیان داشت: مثلا در حوزه بهداشت شاهد اجرای طرح پزشک خانواده شهری و سیستم ارجاع در روستاها بودیم و هر روز طبق برنامه بیماران توسط پزشک خانواده ویزیت می شوند.

دکتر حریری اعلام کرد: در طرح تحول بهداشت شهری که در شهرستان شهرضا در قالب طرح ایراپن به اجرا گذاشته شده یکسری از خدمات از جمله تغذیه، تحرک فیزیکی و غیره ارائه شد که با اجرای این طرح بیماران غیرواگیر چهارگانه نظیر دیابت و بیماران مبتلا به فشارخون و ... شناسایی شدند.

وی با اشاره به اینکه امسال طرح تحول بهداشت شهری کامل می شود و تنها یک هزار و 710 نفر در قالب شرکت ها خدمات بهداشتی را انجام می دهند، گفت: با حضور پزشکان معاینات در این طرح هم انجام شد.

دکتر حریری بیان داشت: همچنین براساس طرح تحول بهداشت روستایی در قالب طرح مقرر شد تجویز مکمل هایی از جمله آهن، اسید فولیک و ویتامین دی و انواع مکمل های دیگر به طور رایگان بین مردم توزیع می شود.