پنج شنبه 27 07 1396

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 27 مهر 1396

1 11.jpg

تشدید فعالیت بازرسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک در هفته گدشته

واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در هفته گذشته همزمان  با تولد امام مهربانی ها امام رضا(ع)، اقدام به اجرای نظارت و بازرسی ویژه از تالار های پذیرایی و شیرینی فروشی های سطح منطقه تحت پوشش نمود. 

همزمان با تولد امام رضا (ع) و اوج مراسم های ازدواج ، تالارهای پذیرایی در تمام روزها و شبها پذیرای مهمان بوده و بازار جشنهای عقد و عروسی در این تالارها بسیار داغ بوده که با سرو انواع شیرینی و غذاهای متنوع همراه بوده است. ازین رو به منظور حفظ امنیت و سلامت غذایی و همچنین سلامت شهروندان، واحد بهداشت محیط اقدام به تشدید طرحهای ضربت خود نموده و با نظارت های ویژه بر تالارها ، شرایط بهداشتی را رصد و علاوه بر ارائه آموزش های لازم، تذکرات و اخطارهای کتبی مورد نیاز را به متصدیان و کارکنان تالارهای مذکور داده اند.

از سویی با توجه به ایام شاد دهه کرامت و شادی تولد امام رضا(ع)  و خواهر گرامیشان حضرت معصومه(س)، رونق
بازار شیرینی بیش از پیش مشهود بود که بازرسان بهداشت محیط در شیفتهای صبح و عصر و شب نظارتها و کنترل های خاص و مرتبط را انجام داده اند و به موازات این حساسیتها از محل های طبخ غذای مراسمات و جشن های عروسی، از چلوکبابی ها و رستورانهای موجود بازدید و موارد تخلف و مشکلات بهداشتی مشهود شده را مطابق قانون برخورد و مقدار بیش از ۶۵۴کیلو گرم مواد غذایی از جمله انواع خورشت، پلو و کباب های مانده و غیر قابل مصرف را معدوم نمودند.

در این هفته پر تلاش تعداد ۵۲۳مورد از قنادی ها و شیرینی فروشی ها نیز بازدید شده که مقدار ۳۲کیلو ( بیش از
۱۴۷عدد رنگ غیر مجاز) به همراه ۷۳۶کیلو گرم انواع شیرینی غیر مجاز دارای رنگ و اسانس معدوم گردید.

همچنین چهار واحد طبخ و توزیع غذا و تولید شیرینی توسط بازرسان بهداشت محیط پلمپ گردید و پرونده ۳۸ واحد صنفی متخلف که موازین بهداشتی را رعایت نکرده بودند به مراجع قضایی معرفی شد.
شایان ذکر است که با توجه به حساسیت فصل تابستان و نظارتهای ویژه بر آب و غذا در سطح شهر و روستا به منظور حصول اطمینان از سلامت آن بازرسان بهداشت محیط بالغ بر ۱۱۵۸مورد سنجش کلر باقیمانده آب شرب و ۱۴۳مورد نمونه برداری آب از نظر میکروبیولوژی را انجام داده اند و در همین راستا تعداد ۱۸۴مورد انواع مواد غذایی صنفی و صنعتی را جهت بررسی های میکروبی، شیمیایی و قابلیت مصرف انسانی از سطح منطقه برداشت و به آزمایشگاه مربوطه ارسال داشته اند.
لازم به ذکر است که فعالیتهای بهداشت محیط با تمام توان و ظرفیت با بکار گیری بازرسان زبده و پر تلاش در تمام طول سال به صورت شبانه روزی به منظور حفظ و ارتقاء سطح سلامت شهروندان و روستا نشینان عزیز ادامه خواهد داشت.