جمعه 27 05 1396

آخرین بروز رسانی : جمعه, 27 مرداد 1396

IMG_4011_easyHDR-PRO-2.jpg

برگزاری همایش با موضوع "با هوش و قوی با شیر مادر" در فرهنگسرای سلام

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، به مناسبت هفته جهانی شیر مادر، بمنظور ارتقای دانش و نگرش جامعه در زمینه حمایت همه جانبه از مادران شیرده، همایشی را تحت عنوان "با هوش و قوی با شیر مادر" با تعامل و همکاری شهرداری منطقه هشت در محل فرهنگسرای سلام برگزار نمود.

در این همایش که با همت کارشناس مشاوره شیردهی و مشاور سلامت روان مرکز سلامت جامعه خانه اصفهان و ناظر و کارشناس تغذیه مرکز کوجان برگزار شد، مسئولین ستاد، مادران باردار و شیرده به همراه خانواده های خود، گروه حامیان شیر مادر مرکز خانه اصفهان، رابطین بهداشت و مادران شیرده موفق و نمونه مرکز حضور داشتند.

در ابتدای این همایش مطالبی پیرامون هفته پیش رو، ارزش شیر مادر، اهمیت تغذیه انحصاری و حمایت همه جانبه از مادران شیرده تا تحقق شعار امسال (باهوش و قوی با شیر مادر) ایراد گردید.

در ادامه کارشناس مشاور شیر مادر مروری بر اهمیت شیر مادر و تاثیر آن بر سلامت مادر و کودک داشته و اهمیت حیاتی حمایت از مادران شیرده برای داشتن کودکانی قوی و باهوش مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

سپس کارشناس سلامت روان مرکز به اهمیت کنترل هیجانات و استرس در روزهای اول تولد نوزاد، موانع و مشکلات شیردهی پرداخته و نقش آرامش و حمایت روانی خانواده ها در تولید و تداوم شیر مادر و سلامت عاطفی مادر و کودک را مطرح کرد. همچنین کارشناس تغذیه مرکز نیز در زمینه اهمیت تغذیه دوران بارداری و شیردهی بر شیر مادر مطالبی را عنوان نمود.

گفتنی است در پایان از مادران شیرده موفق و نمونه در امر شیردهی همزمان دوقلویی با شیر مادر تجلیل و لوح تقدیر و هدایایی از طرف مرکز بهداشت شماره دو اصفهان دریافت نمودند.