شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

برگزاری دو جلسه آموزشی هفته شیر مادر در مراکز سلامت جامع خانه اصفهان و رهنان

مرکز سلامت جامعه خانه اصفهان مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، پنج شنبه دوازدهم مردادماه، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی برای مادران باردار با تکیه بر شعار امسال (حمایت همه جانبه  از مادران، قوی و با هوش با شیر مادر) نمود.

در این جلسه آموزشی که با هدف ارتقای دانش و نگرش مادران باردار در زمینه اهمیت شیردهی و ترویج تغذیه با شیر مادر برگزار گردید، در مورد فواید شیردهی برای مادر و نوزاد، اهمیت شیر مادر، موانع موجود و تکنیک های صحیح شیردهی مطالبی توسط مشاور شیردهی مرکز عنوان گردید و سپس در زمینه تغذیه دوران بارداری و شیردهی به بحث و تبادل نظر با مادران باردار پرداخته و راهکارهای افزایش شیر مادر و اهمیت تغذیه با شیر مادر در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر در بزرگسالی مطرح شد.

در پایان جلسه مادران باردار از نمایشگاه برپا شده در مرکز دیدن کرده و با وسایل کمک آموزشی برای شیر دهی آشنا شدند.

گفتنی است هدف از برپایی این نمایشگاه ارتقای دانش و نگرش خانواده‌ها در زمینه حمایت از مادران شیرده و ترویج تغذیه با شیر مادر و تداوم شیردهی تاپایان دو سالگی بود.

لازم به ذکر است در محل نمایشگاه کارشناس برنامه اقدام به انجام مشاوره شیردهی به طور فعال برای مادران باردار و تازه زایمان کرده و توزیع مواد کمک آموزشی مربوطه و پاسخگویی به سئوالات بازدید کنندگان و ترغیب گروه هدف به شیردهی تا دو سال کامل نمود.

مرکز بهداشت شماره دو همچنین روز چهارشنبه یازدهم مردادماه و به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر جلسه آموزشی با موضوع اهمیت تغذیه با شیر مادر برای مادران باردار و شیرده در محل سالن آموزش مرکز خدمات جامع سلامت رهنان نمود.

در این جلسه در مورد فواید و اهمیت تغذیه نوزاد با شیر مادر به عنوان بهترین و کامل ترین غذای شیرخوران، که نیازهای تغذیه ای آنان را تامین نموده و بهترین الگوی رشد و تکامل مطلوب کودکان است موضوعات آموزشی مطرح گردید.

سپس در مورد مضرات مصرف شیر خشک برای گروه های هدف آموزش های لازم داده شد و بر موضوع تغذیه انحصاری با شیر مادر در شش ماه اول زندگی و مصرف مکمل های توصیه شده در دوران نوزادی تاکید شد و در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.