چهارشنبه 29 06 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 29 شهریور 1396

افزایش چشم گیر فعالیت خبرنگاران اصفهانی در حوزه سلامت

در روز چهارشنبه 4 مردادماه، دکتر پیمان ادیبی عضو هیأت علمی دانشگاه در نشست هم اندیشی، برنامه ریزی و ارزیابی اولین دوره آموزش پودمانی خبرنگاری سلامت اظهار کرد:

دوره اول پودمانی آموزش خبرنگاری سلامت با اهداف مشخص و بلند برگزار شد، در حال حاضر نیاز به برگزاری دوره های بیشتر خبرنگاری سلامت داریم.

وی با بیان اینکه خبرنگاری دانش سلامت یک مسأله نوآورانه است، افزود: توجه اجتماعی به محقق یکی از عوامل مشخص شده انگیزشی در جامعه است که این موضوع یک حرفه کاملاً تخصصی است.

عضو هیأت علمی دانشگاه تصریح کرد: هر روز یک خبرنگار برای پاسخ به سؤالات با مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی تماس می گیرد و این در حالی است که این موضوع در 10 سال قبل، شاید سالی یک بار اتفاق می افتاد.

وی اضافه کرد: برخی از خبرها فقط ارائه خبرهای منفی هستند اما باید پشت تیترهای جذاب هدف های مشخصی وجود داشته باشد تا فرد خواننده منفی فکر نکند.

دکتر ادیبی بیان نمود: یک خبر طی 5 تا 7 ساعت در گروه های تلگرامی پخش می شود اما باید توجه داشت که صحت برخی از این خبرها تائید نشده اند و مسؤولیت بررسی این کار با خبرنگاران است؛ دوره های آموزش خبرنگاری به لحاظ تقویت شدن خبرنگاران در هر حوزه لازم است.

وی در پایان ابراز کرد: امیدواریم در دومین دوره پودمانی آموزش خبرنگاری سلامت مشکلات و کاستی های دوره قبل برطرف شود و این دوره با نظم و انسجام بهتر و بیشتر و کیفیت مطلوبی برگزار شود.