چهارشنبه 29 06 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 29 شهریور 1396

در جشنواره سراسری قرآن دانشگاه‌های علوم پزشکی؛ دانشگاه موفق به کسب رتبه چهارم شد

کارشناس مسئول قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از کسب رتبه چهارم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بیست و دومین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

محمدرضا حق‌شناس، کارشناس مسئول قرآن و عترت دانشگاه در این خصوص گفت: بیست و دومین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در شیراز برگزار شد و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توانست در این مرحله رتبه چهارم را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کسب کند.

وی افزود:۱۶ نفر از دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مرحله شفاهی بیست و دومین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور راه پبدا کردند که این ۱۶ نفر توانستند رتبه‌های اول تا چهارم را در رشته‌های مختلف این دوره از مسابقات کسب کنند.

کارشناس مسئول قرآن و عترت دانشگاه با بیان اینکه زمان برگزاری مرحله ملی این مسابقات تاکنون مشخص نشده است، گفت: براساس اعلام سهمیه هر استان، از بین برگزیدگان مرحله کشوری تعداد نفرات مشخص شده در سهمیه به مرحله ملی راه پیدا می‌کنند.