دوشنبه 29 08 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 آبان 1396

تاسیس اولین سلامتکده تخصصی طب سنتی در اصفهان

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از مهر امسال دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی جذب می‌کند و اولین سلامتکده طب سنتی در این استان تاسیس می‌شود.

به دلیل درخواست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان برای پذیرش دستیار دکترای تخصصی طب سنتی بر اساس مصوبه هیات بورد تخصصی این رشته، دکتر محمود خدادوست، مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، دکتر محمود مصدق، رییس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دکتر محمدرضا شمس اردکانی، عضو هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به نمایندگی از هیات بورد طب سنتی، برای بازدید از قابلیت‌ها و زیرساخت‌های این دانشگاه، به اصفهان سفر کردند.

در ابتدای این سفر، در جلسه‌ای با حضور دكتر غلامرضا اصغری، رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر محمدرضا صبری، رییس دانشکده پزشکی و دیگر معاونان و روسای ادارات دانشگاه، قابلیت‌ها و زیرساخت‌های موجود برای تربیت متخصصان رشته طب سنتی بررسی شد و رییس دانشگاه حمایت خود را از توسعه منطقی، ضابطه‌مند و آکادمیک این رشته اعلام کرد.

بازدید از کلینیک ویژه طب سنتی در بیمارستان امین اصفهان، از دیگر برنامه‌های این سفر بود و در ادامه، از مجموعه‌ای ساختمانی با معماری سنتی ایرانی- اسلامی متعلق به شهرداری در مجموعه مَدرَس ابن سینا نیز بازدید شد و شهرداری استان اعلام آمادگی کرد با توجه به شرایط خاص ساختمانی و محوطه‌سازی مجموعه، آن را به طور کامل برای تاسیس سلامتکده اختصاصی طب سنتی، در اختیار دانشگاه قرار دهد که امید می‌رود با حمایت و اقدام به موقع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در آینده‌ای نزدیک، شاهد تاسیس اولین سلامتکده تخصصی طب سنتی در این استان باشیم.

گفتنی است، در پایان این سفر، نظر موافق هیات بازدیدکننده مبنی بر پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی از مهر 96، به هیات بورد تخصصی این رشته اعلام شد.