دوشنبه 29 08 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 آبان 1396

تقدیر از مؤلف کتاب برگزیده کشوری سال 1395 «دانشنامه داروسازی و داروخانه داری در اصفهان» در دانشکده داروسازی

دانشکده داروسازی طی برگزاری مراسمی با حضور استاد فرهیخته دکتر عباس ادیب، معاونین آموزشی و غذا و داروی دانشگاه، دکتر حسین همت نژاد رئیس انجمن بخش دارو وغذا شعبه اصفهان

و جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده برگزار گردید، از تلاشهای دکتر حسین یقینی مؤلف دانشنامه داروسازی و داروخانه داری در اصفهان تجلیل بعمل آمد.

در این مراسم دکتر مینائیان رییس دانشکده طی سخنانی در مورد ویژگیهای استنادی و نوشتاری کتاب مذکور سخنانی ایراد نمود و سپس دکتر همت نژاد در خصوص چگونگی تشکیل کار گروهی برای اجرای مقدمات نشر، چاپ و توزیع کتاب فوق الذکر توضیحات مبسوطی را ارائه کرد.

در ادامه نیز دکتر یقینی در مورد تاریخچه شش ساله نگارش کتاب و نحوه تحقیقات میدانی انجام گرفته برای تالیف آن، مطالب کاملی را بیان کردند و پس از آن دکتر ادیب ضمن قدردانی از تلاشهای چندین ساله آقای دکتر یقینی، ایشان را مورد عنایت ویژه قرار دادند.

گفتنی است در پایان مراسم به پاس خدمات آموزشی اساتید محترم دانشکده، دوره­ی پنج جلدی کتاب فوق توسط پیشکسوتان و فرهیختگان جلسه خدمت ایشان تقدیم گردید.