چهارشنبه 29 06 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 29 شهریور 1396

برگزاری دو جلسه آموزشی توسط واحد مهندسی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره دو

برگزاری کلاس های آموزشی برای شاغلین بخش پسماند شهرداری

واحد مهندسی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، با همکاری کارشناسان بهداشت حرفه ای مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت آزادان و ولدان، چهارشنبه بیست و هشتم تیرماه،

اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع «اثرات گرمای محیط کار و راهکارهای کنترلی آن و همچنین اختلالات اسکلتی و عضلانی و حمل دستی صحیح بار» در سالن اجتماعات فرهنگسرای اسوه نمود.

در این جلسه که ویژه کارگران خدمات شهری شهرداری منطقه دو اصفهان برگزار شد، استرس های گرمایی محیط کار و راهکارهای کنترلی آن و همچنین اختلالات اسکلتی و عضلانی و حمل صحیح دستی بار توسط سخنرانان ارائه و به سؤالات حاضرین پیرامون مباحث آموزشی پاسخ داده شد.

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع مدیریت استرس در محیط کار

این واحد همچنین با همکاری و هماهنگی واحد مهندسی بهداشت حرفه ای و واحد سلامت روان  مرکز خدمات جامع سلامت محمودآباد، در روز دوشنبه بیست و ششم تیرماه، جلسه آموزشی با موضوع «مدیریت استرس در محیط کار» را در محل انبار شرکت عالیس واقع در شهرک صنعتی محمود آباد برگزار نمود.

در این جلسه آموزشی که جمعی از کارکنان و کارگران شرکت عالیس حضور داشتند در مورد راهکارهای مدیریت استرس در محیط کار و روش های مقابله با آن و تفاوت استرس با اضطراب توضیح داده شد.