دوشنبه 29 08 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 آبان 1396

برگزاری جلسات آموزشی ویژه داوطلبان سلامت افاغنه

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، اقدام به برگزاری دو جلسه آموزشی ویژه داوطلبان سلامت افاغنه در محل موسسه امید مهاجر و با حضور بیش از شصت نفر از داوطلبان سلامت افاغنه نمود.

در این جلسات آموزشی کارشناس ارشد سلامت خانواده ضمن انجام نیازسنجی در خصوص سرطان های شایع زنان، علایم و نشانه ها، راههای تشخیص زودرس و لزوم اهمیت غربالگری و معاینات ادواری منظم، دلایل و علایم بلوغ زودرس و دیررس و نیز اهمیت و مزایای زایمان طبیعی مطالب مفیدی ارایه کرد.

همچنین پیرامون تغذیه سالم و اهمیت مصرف کربوهیدرات های پیچیده و کاهش مصرف قند ساده که از مواد غذایی پر مصرف در خانوارهای افاغنه می باشد مطالب جامع و مفیدی ارایه و ضمن تاکید بر مصرف روغن مایع که از مشکلات جامعه مهاجر است به تفصیل اشاره شد.

در ادامه به پرسش های حاضرین در خصوص مصرف میوه و سبزیجات و ایجاد تنوع در سبد غذایی متناسب با فرهنگ افاغنه و نیز بیماری های غیر واگیر مانند دیابت، فشار خون و چربی خون و راهکارهای لازم در کنترل این بیماری ها پاسخ های کاملی ارایه کردند که مورد  استقبال شرکت کنند گان قرار گرفت.