دوشنبه 29 08 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 آبان 1396

اصفهان بزرگترین تولید کننده تجهیزات استیل بیمارستانی کشور

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اصفهان تولید کننده تجهیزات هتلینگ استیل بیمارستانی در سراسر کشور شد.

دکتر کیانوش جهانپور در این خصوص اظهار داشت: کلنگ بزرگترین مرکز تولید تجهیزات هتلینگ بیمارستانی استیل کشور در شهرک صنعتی بزرگ اصفهان بر زمین زده شد.

وی افزود: این مرکز در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع و زیر بنای پنج هزار متر مربع در ابتدای شهر علویجه با ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار بخش خصوصی احداث و ساخت این واحد تا دوسال آینده به اتمام می رسد.

سخنگوی دانشگاه با بیان اینکه با راه اندازی این مرکز تجهیزات سالانه ۲۰ بیمارستان کشور تامین می گردد، افزود: پیش بینی می شود، این مرکز توان صادرات ۵۰ درصد از تجهیزات هتلینگ استیل بیمارستانی به کشورهای حاشیه خلیج فارس، ارمنستان، پاکستان، تاجیکستان، آذربایجان و ازبکستان را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه با راه اندازی این مرکز اشتغال ۴۰۰ نفر به طور مسقیم فراهم می شود، اضافه کرد: با شروع فعالیت این مرکز تا حدود زیادی در تامین تجهیزات استیل بیمارستانی کشور به خود کفایی می رسیم.