شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

‍ آغاز احداث بزرگترین مرکز تولید تجهیزات هتلینگ بیمارستانی استیل کشور

کلنگ بزرگترین مرکز تولید تجهیزات هتلینگ بیمارستانی استیل کشور با حضور معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی مراسمی به زمین زده شد.

مدیر روابط عمومی و دبیر کارگروه اقتصاد مقاومتی دانشگاه در این رابطه گفت: کلنگ ساخت این مرکز در زمینی به مساحت 10هزار مترمربع و زیربنای 5 هزار مترمربع در شهرک صنعتی بزرگ اصفهان در ابتدای شهر علویجه با 200 میلیارد ریال اعتبار بخش خصوصی به زمین زده شد.

کیانوش جهانپور با بیان اینکه با راه اندازی این مرکز تجهیزات سالانه 20 بیمارستان کشور تامین می شود، افزود: پیش بینی می شود، این مرکز توان صادرات 50درصد از تجهیزات هتلینگ استیل بیمارستانی به کشورهای حاشیه خلیج فارس، ارمنستان، پاکستان، تاجیکستان، آذربایجان و ازبکستان را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه با راه اندازی این مرکز اشتغال مستقیم 400 نفر را به طور مستقیم فراهم می شود افزود: با شروع فعالیت این مرکز تا حدود زیادی در تامین تجهیزات استیل بیمارستانی کشور به خودکفایی خواهیم رسید.