شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

تقدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از مشارکت گسترده اعضای سازمان نظام پزشکی در انتخابات نظام پزشکی استان اصفهان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با رسا(رسانه سلامت اصفهان)، از مشارکت گسترده، فعال، معنادار و آگاهانه اعضا در انتخابات نظام پزشکی در سراسر استان اصفهان تقدیر کرد.

دکتر غلامرضا اصغری در این گفتگو اظهار داشت: حضور گسترده اعضای محترم شهرستان های استان و بویژه مرکز استان نشان از  مشارکت جویی، حضور فعال و اعتماد متقابل دارد و این مهم یک سرمایه اجتماعی است که باید از آن در جهت ارتقای همه جانبه نظام پزشکی و نظام سلامت کشور بهره گرفت.

وی با اعلام رشد مشارکت بیش از ۷۳ درصدی در انتخابات اصفهان و نیز افزایش مشارکت اعضا در انتخابات نیمی از حوزه های شهرستانهای استان، آن را معنادار، سازنده و ناشی از ارتقای اعتماد متقابل دانسته و نوید بخش حضور فعال اعضا در اداره سازمان پزشکی توصیف کرد.

وی اظهار امیدواری کرد تا منتخبان اعضای شهرستان ها بتوانند در جهت جلب اعتماد و رضایت اعضا و پیشبرد اهداف متعالیه سازمان و نظام سلامت کشور گام بردارند.

دکتر اصغری حفظ و ارتقای این فضای مثبت فراهم آمده را از جمله مسئولیت های اعضای جدید سازمان نظام پزشکی و نیز دانشگاههای علوم پزشکی دانست و اضافه کرد: همکاری و تلاش وافر، خستگی ناپذیر و شبانه روزی کلیه دست اندرکاران ستاد اجرایی و نظارت هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی در ایجاد شوق مشارکت و بستر مناسب برگزاری سالم این انتخابات نقش مؤثری داشته و بجاست در این اثنا صمیمانه از زحمات کلیه عوامل دخیل در موضوع نیز تشکر و قدردانی نمایم.

ایشان در ادامه به نقش اصحاب رسانه و شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی بهینه، تسهیل فرآیند انتخاب، سلامت انتخابات و ارتقای مشارکت اعضا اشاره نموده و از زحمات کلیه فعالان رسانه ای در این خصوص تقدیر کرد.

رییس هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی استان اصفهان همچنین با اشاره به برگزاری انتخابات بصورت تعرفه ای و اخذ آرای مکتوب عنوان کرد: مسلما برگزاری انتخابات بدین شیوه بیشتر مورد شناخت و اعتماد افکار عمومی است و این شیوه برگزاری کماکان مورد توجه و اقبال و اعتماد بیشتری است و حتی در صورت فراهم آمدن زیرساختهای لازم، ایجاد اعتماد به انتخابات الکترونیک و پذیرش آن مستلزم تجربه بیشتری خواهد بود. قدر مسلم انتخابات الکترونیک در کنار رای گیری مکتوب در آینده میتواند زمینه مشارکت بیشتر همکاران را فراهم سازد که مستلزم سرمایه گذاری بیشتر در زیرساختهای سخت افزاری کشور است و برخی حواشی در تجارب اولیه اجتناب ناپذیر به نظر می رسد.

وی در پایان اظهار داشت: امید است با استعانت از الطاف الهی و با بهره گیری از تمامی توان دولت و نظام پزشکی، نظام سلامت در پیشبرد و تحقق اهداف چشم انداز و اسناد بالادستی، ارتقاء سطح سلامت جامعه و تعمیق و گسترش برنامه تحول نظام سلامت و ارتقای جایگاه و سرمایه اجتماعی جامعه پزشکی  گامهای بلندی بردارد.