شنبه 01 07 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 01 مهر 1396

دو طرح بزرگ بهداشتی درمانی در اصفهان با حضور مقام عالی وزارت به بهره برداری می رسد

دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروز دوشنبه 30 مردادماه، در سفر خود به استان اصفهان دو طرح بزرگ بهداشتی درمانی شامل مرحله نخست شهرک سلامت و بخش هایی از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی میلاد را افتتاح خواهد نمود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این خصوص گفت: طرح ملی شهرک سلامت در پنج مرحله شامل 33 کلینیک تخصصی، 25  پارکلینیک، هتل پنج ستاره 12 طبقه، بیمارستان هزار تختخوابی و مجموعه پارکینگ ها طراحی شده است که قرار است مرحله نخست آن با 84 هزار متر مربع زیربنا و چهارهزار میلیارد ریال هزینه افتتاح شود.

دکتر کیانوش جهانپور افزود: این مرحله شامل کلینیک های ارتوپدی، مرکز جامع زنان و مامایی، مراکز جامع تخصصی و مطب های شخصی می باشد.

وی با اشاره به آغاز اجرای این طرح از سال 1392 گفت: با راه اندازی کامل این شهرک، 4500 شغل مستقیم برای مجموعه پزشکی و پیراپزشکی در استان ایجاد می شود.

مهدی جمالی نژاد شهردار اصفهان نیز یکی از مهمترین اهداف ساخت این شهرک را پذیرش بیماران کشورهای همسایه و دیگر شهرهای ایران، در قالب گردشگری سلامت دانست و افزود: این طرح با دریافت نشان استاندارد های بین المللی و با استفاده از مجرب ترین پزشکان داخلی و خارجی مانند پروفسور سمیعی جراح بزرگ مغز و اعصاب دنیا به بیماران خدمات رسانی می کند.

سرمایه گذار شرکت بین المللی این شهرک هم با تشریح جزییات این طرح می گوید: 600 میلیارد تومان در این شهرک سرمایه گذاری شده و علاوه بر جذب سرمایه خارجی، 4500 شغل مستقیم برای مجموعه پزشکی و پیرا پزشکی ایجاد می کند.

گفتنی است شهرک سلامت طرحی منحصر به فرد در کشور است که مهمترین هدف احداث آن ارایه خدمات ملی و منطقه ای به گردشگران سلامت و کاهش بار ترافیکی و سفرهای شهری اصفهان است.

شایان ذکر است وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه سفر خود به اصفهان بخش هایی از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی میلاد را نیز افتتاح خواهد نمود.

رییس بیمارستان میلاد اصفهان ضمن اشاره به بهره برداری بخش هایی از این بیمارستان با حضور وزیر بهداشت گفت: این بیمارستان با 600 میلیارد تومان هزینه در 50 هزار متر مربع زیر بنا با مشارکت 120 نفر از پزشکان متخصص اصفهانی از سال 85 در شهرک ولی عصر ساخته شده است .

منصور کندری با بیان اینکه این مرکز درمانی در زمینی به مساحت 5 هزار متر مربع در 11 طبقه ساخته شده افزود: لاپاراسکوپی، آندوسکوپی، رادیوتراپی، شیمی درمانی، اتاق های بستری، جراحی قلب، جراحی مغز و اعصاب، بخش زنان و زایمان و 30 اتاق عمل مجهز از امکانات این مرکز فوق تخصصی است.