شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع تغذیه در بیماری های غیرواگیر در محل دارالقران کوثر

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، سه شنبه بیست و چهارم مرداد ماه، جلسه آموزشی با موضوع تغذیه در بیماری های غیرواگیر و با هدف ارتقاء سطح آگاهی برای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر را، در محل دارالقران کوثر و با حضور زنان میان سال این منطقه برگزار نمود.

در این جلسه آموزشی که با توجه به شیوع و اهمیت چاقی، بیماری های غیر واگیر و کاهش تحرک، فعالیت بدنی و با توجه به وجود الگوی غذایی نامناسب (مصرف روغن جامد و روغن های حیوانی، مصرف لبنیات پر چرب، کاهش مصرف میوه و سبزی، افزایش مصرف قند و نمک و سایر موارد) که خود موجب شیوع اضافه وزن، چاقی، پرفشاری خون، افزایش چربی خون و دیابت نوع دو می گردد، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت رهنان در خصوص مواردی از جمله تغذیه سالم اصلاح شیوه زندگی، روش های صحیح پخت مواد غذایی، نقش تغذیه در کنترل وزن، پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و لزوم انجام فعالیت های بدنی مناسب دوران میان سالی به بیان مطالبی پرداخت. همچنین در پایان فشار خون شرکت کنندگان توسط مراقبین سلامت اندازه گیری و آموزش های لازم در مورد چگونگی کنترل فشار خون ارایه و موارد پرخطر به منظور تشکیل پرونده سلامت به مرکز خدمات جامع سلامت رهنان ارجاع داده شدند.