دوشنبه 29 08 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 آبان 1396

برگزاری جلسه آموزشی برای کانون بازنشستگان مخابرات استان اصفهان

جلسه آموزشی برای کانون بازنشستگان مخابرات استان اصفهان، سه شنبه 24 مردادماه، توسط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان برگزار شد.

در این جلسه در مورد هرم غذایی و شش گروه اصلی مواد غذایی شامل گروه های غذایی نان و غلات، سبزیجات، میوه ها، شیر و لبنیات، حبوبات و مغزیجات و گروه گوشت ها و اینکه چه غذایی بخوریم تا سالم زندگی کنیم و همچنین نقش تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری های غیر واگیردار از جمله فشار خون، چربی خون و دیابت مطالبی ارائه گردید.

سپس خانم امینی کارشناس ارشد تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید فدایی در ارتباط با پیامدهای عدم رعایت اصول تغذیه و روش زندگی صحیح بازنشستگان این کانون را به زندگی سالم با رعایت دو بال سلامتی (تعذیه و تحرک) ترغیب و تشویق نمود.

در پایان جلسه نیز علاوه بر تشویق شرکت کنندگان به مراجعه به مراکز سلامت جامعه و تشکیل پرونده الکترونیک و استفاده از خدمات رایگان این مراکز به سؤالات انها پاسخ داده شد.