دوشنبه 29 08 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 آبان 1396

برگزاری همایش آموزشی "شیوه زندگی سالم و تمرینات بدنی در سالمندان"

مرکز خدمات جامع سلامت مهربد بهارستان مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، بیست و چهارم مرداد ماه، برنامه برون بخشی را با عنوان "شیوه زندگی سالم در سالمندی" در محل پارک اردیبهشت بهارستان برگزار نمود.

در این برنامه آموزشی، ابتدا مباحث آموزشی مرتبط با بیماری دیابت از جمله شرح این بیماری، علائم، عوارض، پیشگیری و درمان آن ارائه گردید و پس از آن با نمونه گیری قند ناشتا و انجام تمرینات بدنی و صرف یک وعده صبحانه سالم و پاسخ به سؤالات مدعوین و سالمندان حاضر در برنامه، به پایان رسید.

-برگزاری کلاس آموزشی "پیشگیری و درمان دیابت و پره دیابت"

همچنین توسط خانم جهانگرد کارشناس تغذیه کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز دوشنبه 23 مرداد ماه، کلاس آموزشی پیشگیری و درمان دیابت و پره دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت ملا هادی سبزواری برگزار گردید.

در این کلاس آموزشی علائم این بیماری و انواع دیابت نوع یک و دو و همچنین بیماری دیابت در دوران بارداری، راه های پیشگیری از این مشکل بهداشتی، درمان غذایی این مشکل، نحوه استفاده از مواد غذایی کاهش دهنده ریسک دیابت و چگونگی درمان پیش دیابت بیان گردید.