چهارشنبه 29 06 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 29 شهریور 1396

برگزاری سومین مدرسه تابستانی آموزش و روش تحقیق

کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه به منظور آشنایی دانشجویان با مهارت های تحقیق و پژوهش، اقدام به برگزاری سومین دوره مدرسه تابستانه آموزش و روش تحقیق نمود.

مهسا بهزاد مسئول روابط عمومی کمیته در خصوص نحوه برگزاری سومین دوره آموزشی تابستانه اظهار داشت: کارگاههای دوره مذکور به مدت 5 روز از تاریخ چهاردهم لغایت هیجدهم مردادماه سال جاری از ساعت 8 صبح الی 14 در کلاس شهید روح الامین و سایت دانشکده برگزار گردید.

روش تحقیق، جستجو در پایگاه های علمی، نگارش پروپوزال، مقاله نویسی، رفرنس دهی و ژورنالیسم پزشکی از جمله مباحثی بود که توسط اساتید دانشکده (دکتر علی جهانیان و خانمها: دکتر شیرین سادات بدری و دکتر آزاده مصری پور) تدریس گردید.

وی همچنین به فرا گرفتن دانش و مهارت های لازم برای اجرای یک طرح پژوهشی را از دیگر اهداف این دوره عنوان نمود و افزود: در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی شرکت اعطاء خواهد شد.