پنج شنبه 27 07 1396

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 27 مهر 1396

برگزاری جلسات آموزشی بمناسبت هفته جهانی شیر مادر

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه هجدهم مرداد ماه، با توجه به هفته جهانی شیر مادر با شعار (حمایت همه جانبه از مادران * با هوش و قوی با شیر مادر)  و بمنظور ارتقای دانش، نگرش و عملکرد مادران

در زمینه ترویج تغذیه با شیر مادر ، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی برای مادران باردار در مرکز خدمات جامع سلامت خانه اصفهان نمود.

در ابتدای این جلسه خانم فاضل پور مشاور شیردهی مرکز در خصوص موضوعاتی از قبیل: فواید شیر دهی برای مادر و نوزاد ،افزایش ضریب هوشی، تاثیرات تغذیه نوزاد و تماس پوستی در ساعت اول تولد بر سلامتی مادر و کودک، مطالبی را بیان نمود.

همچنین در این جلسه پس از نمایش فیلم های مربوطه، تکنیک های صحیح شیردهی توسط مادران شیرده با کمک عروسک تمرین شد.

در ادامه جلسه آقای برزو مشاور تغذیه مرکز خانه اصفهان، به بیان تاثیر تغذیه مناسب در زمان بارداری و تاثیر شیردهی بر شیر مادر و تداوم آن، مواد غذایی شیرافزا و اهمیت شیر مادر در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر (چاقی، دیابت و...) پرداخته و به سئوالات مادران در این زمینه پاسخ داد.

- همایش بزرگ تغذیه با شیرمادر در مرکز خدمات جامع سلامت رهنان

همچنین مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز دوشنبه شانزدهم مرداد ماه به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیرمادر با شعار (قوی و باهوش با شیر مادر) همایشی با موضوع تغذیه با شیر مادر برای داوطلبین و سفیران سلامت و مادران باردار و شیرده در محل سالن آموزش مرکز خدمات جامع سلامت رهنان  نمود.

در این همایش در رابطه با ضرورت تغذیه با شیر مادر، ظروف مورد استفاده و روش نگهداری شیر دوشیده شده و مدت نگهداری آن، وضعیت صحیح مادر هنگام شیردادن، برخورداری  از هوش بالاتر ،نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند و باورهای نادرست و غلط در مورد تغذیه با شیر مادر مطالب بسیار مفیدی بیان گردید.

همچنین بین شرکت کنندگان پمفلت های آموزشی توزیع شده که مورد استقبال قرار گرفته و در پایان به سوالات شرکت کنندگان توسط کارشناسان مرکز پاسخ داده شد.

-برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته جهانی شیر مادر با حضور سالمندان مرکز جامع سلامت آزادگان

در روز دوشنبه شانزدهم مرداد ماه و با همکاری فرهنگسرای همت و دعوت از سالمندان منطقه، جلسه آموزشی در محل پارک مسرور برگزار گردید.

در این جلسه که مسئول فرهنگسرا و رابطین شهرداری، پزشک مسئول و کارشناس ناظر مرکز آزادگان تحت پوشش مرکزبهداشت شماره 2 اصفهان حضور داشتند، دکتر مشتاقیان پور ضمن تشکر از حضور سالمندان، در زمینه بروز حوادث در دوران سالمندی و راهکار های پیشگیری از وقوع آن مطالبی ارائه و به راهنمایی سالمندان در این زمینه و پاسخ دادن به سوالاتشان پرداخت.

سپس کارشناس ناظر مرکز ضمن گرامیداشت هفته جهانی شیر مادر به بیان مزایای شیر مادر برای کودک و مادر و تاثیر آن در حفظ سلامتی در دوران کودکی و بزرگسالی و همچنین تاثیر شیردهی برسلامت مادران پرداخت و به نقش حمایتی سالمندان از مادران جوان در خانواده اشاره کرد.

در پایان باتوجه به اجرای طرح تحول سلامت، فراخوان از سالمندان و بقیه گروه های سنی برای مراجعه به مراکز جامع سلامت صورت گرفت.

-برگزاری جلسه آموزشی با عنوان تغذیه در دوران شیردهی و پیشگیری از افسردگی به مناسبت روز جهانی تغذیه با شیر مادر

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه هفدهم مرداد ماه و به مناسبت روز جهانی تغذیه با شیر مادر، کلاس های آموزشی را با عنوان "تغذیه در دوران شیردهی و پیشگیری از افسردگی" توسط کارشناس تغذیه و روان  مرکز سلامت ولدان با همکاری خانه سلامت شهرداری منطقه دو در کانون شهید مجبوری برگزار نمود.

این مراسم با اجرای برنامه های شاد و متنوع از جمله اجرای یوگای خنده، مولودی خوانی، اهدای بادبادک به کودکان همراه بود و با هدف تشویق و ترغیب مادران شیرده به تغذیه نوزادان با شیر و آگاه سازی علایم افسردگی پس از زایمان و راه های شاد زیستن انجام شد.

در پایان جلسه پرسش و پاسخ در رابطه با موضوعات مطرح شده برگزار گردید.