شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

برگزاری دوره تابستانه پژوهشی در دانشکده علوم توانبخشی

دکتر لیلا قسیسین سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم‌ توانبخشی از برگزاری دوره‌ تابستانه پژوهشی خبر داد و گفت: برای اولین بار دوره تابستانه پژوهشی، با هدف آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی با اصول و الفبای پژوهش در این دانشکده برگزار می‌شود.

این عضو هیات علمی گروه گفتار درمانی ادامه داد این دوره با مقدمات ایده پردازی آغاز و با آشنایی دانشجویان با اصول نگارش مقاله نویسی پایان می‌یابد.

دکتر قسیسین در خصوص برنامه‌ دوره تابستانه گفت: روز اول شامل کلاس ایده‌پردازی با تدریس دکتر ابراهیم صادقی رئیس مرکز تحقیقات اختلالات اسکلتی و عضلانی و عضو هیات علمی گروه ارتوپدی فنی دانشکده علوم توانبخشی بود. در روز دوم کلاس جستجو و بررسی متون با تدریس دکتر سعید فرقانی معاون آموزشی دانشکده و عضو هیات علمی گروه ارتوپدی فنی بصورت عملی و تئوری برگزار گردید. روز سوم شامل کلاس مدیریت منابع(اندنونت) می‌باشد و مدرس آن فهیمه جعفریان مربی گروه ارتوپدی فنی می‌باشد. روزهای چهارم و پنجم شامل کلاس پروپزال نویسی می باشد و مدرس این کلاس از اساتید گروه‌های آموزشی در نظر گرفته شده است و متعاقبا اعلام خواهد شد. روز ششم SPSS  مقدماتی است که مدرس این کلاس مهرداد سعیدی عضو هیات علمی گروه کاردرمانی می‌باشد و آخرین روز (روز هفتم) به مقاله نویسی به زبان فارسی اختصاص دارد که مدرس این کلاس دکتر حمید کریمی عضو هیات علمی گروه گفتار درمانی خواهد بود.

دکتر قسیسین خاطر نشان کرد این کلاس‌ها با اولویت درخواست دانشجویان برنامه‌ریزی شده است.

مدیر کمیته تحقیقات دانشجویی در آخر گفت، کلاس‌های ایده پردازی و جستجو و بررسی متون دیروز و امروز (۲۴ و ۲۵ تیرماه) برگزار شد و کلاس‌های دیگر هم تا آخر هفته برگزار می‌شود. وی با آرزوی مثمر ثمر بودن این دوره‌ها برای شرکت کنندگان، به مصاحبه خود پایان داد.