شنبه 01 07 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 01 مهر 1396

ارتقای بیمارستان های استان اصفهان در اعتباربخشی سالانه

در طرح اعتبار بخشی که سال 95 اجرا شد، 54 بیمارستان از استان اصفهان مورد بررسی قرار گرفتند که 82.5 درصد از آنها دارای ارتقاء در بخش اورژانس بودند.

دکتر حمیدرضا شتابی معاون درمان دانشگاه در این خصوص گفت: در این طرح همه بیمارستان های کشور اعم از بیمارستان دولتی، خصوصی و خیریه بر اساس نحوه عملکرد و مطابقت با 903 سنجه (شاخص) در زمینه های مختلف مانند مدیریت، ایمنی بیمار، منابع انسانی و تجهیزات مورد ارزیابی و اعتباربخشی قرار گرفتند.

وی اظهار کرد: بر اساس نتایج این طرح که تاکنون برای 40 بیمارستان از استان اصفهان اعلام شده است، پنج بیمارستان برتر استان به ترتیب شامل الزهرا(س) اصفهان، شهید مطهری فولادشهر، امام موسی کاظم(ع)، سوانح سوختگی، شهید چمران و فاطمه زهرا(س) نجف آباد معرفی شدند.

معاون درمان دانشگاه ادامه داد: پنج بیمارستان با بالاترین امتیاز در بخش اورژانس نیز شامل لنجان، شهید چمران اصفهان، مدرس، فیض و امام موسی کاظم(ع) است.

وی افزود: همچنین 6 بیمارستان استان در اعتباربخشی مذکور حداقل یک درجه ارتقاء یافتند که شامل محمدرسول الله (ص) میمه، بهیان تیران، شهید اشرفی خمینی شهر، بادرود نطنز و امام خمینی(ره) جرقویه هستند.

دکتر شتابی، مهمترین هدف از اجرای طرح اعتباربخشی را ارتقای کیفیت و کمیت در بیمارستان ها، کاهش قصور پزشکی و افزایش رضایتمندی بیماران خواند و اظهار کرد: در نسل سوم اعتباربخشی، اولویت با ایمنی بیمار می باشد به طوریکه از 903 شاخص، 110 شاخص مربوط به این موضوع بوده است.

وی در پایان سخنان خود، اصفهان را یکی از 10 استان پایلوت کشور برای پیاده سازی نسل سوم اعتباربخشی عنوان کرد و افزود: در استان اصفهان طرح "همیار درمان" برای استمرار و نظارت مستمر طرح اعتباربخشی و ترویج فرهنگ پاسخگویی و مسئولیت پذیری بیمارستان ها، پیاده سازی شده است.