دوشنبه 02 05 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 02 مرداد 1396

spring-branches-trees.jpg

معاون درمان دانشگاه از اجرای طرح همیار درمان در استان اصفهان خبر داد

دکتر حمیدرضا شتابی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اجرای طرح همیار درمان در استان اصفهان اظهار کرد: اهمیت ایمنی به عنوان مهمترین رکن و هدف نظام درمان کشور است.

وی افزود: درگیر شدن پرسنل محیطی خبره در نظارت ها و افزایش اثربخشی بازدیدها، استفاده از متد آموزش آبشاری جهت افزایش اثربخشی آموزش ها، استفاده از تجربیات موفق سایر مراکز درمانی، ایجاد نوعی رقابت مثبت بین مراکز درمانی استان، پیگیری رفع نواقص مراکز درمانی به صورت فعال، ارتقای نسبی کمی و کیفی ارائه خدمات و ترویج فرهنگ پاسخگویی و مسئولیت پذیری در بیمارستان ها از جمله ضروریات اجرای این طرح است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: بسته اجرایی طرح همیار درمان طی 6 ماه مطالعه و با استفاده از نظر خبرگان استانی تدوین شد که در این طرح 8 مرکز درمانی استان اصفهان به عنوان سرقطب(6 مرکز آموزشی درمانی و 2 مرکز درمانی استان اصفهان) معرفی و سایر مراکز درمانی استان به عنوان زیرمجموعه بیمارستان های قطب تقسیم بندی شدند.

وی یادآور شد: کارشناسان خبره استانی در بیمارستان های قطب و زیرمجموعه برای برگزاری کلاس های آموزشی، آزمون و گزینش نهایی انتخاب شده و چک لیست های همیار درمان با محوریت ایمنی بیمار در فاز اول تهیه شده است.

دکتر شتابی تصریح کرد: همچنین کلاس های آموزشی توجیهی در خصوص چک لیست ها، نحوه ارزیابی و یکسان سازی نظرات همیاران برگزار شده و طرح همیار درمان از تیرماه سال جاری پس از پایان ماه مبارک رمضان در استان اصفهان کلید خورده است.

وی ادامه داد: همچنین از 27 مرکز استان اصفهان در نخستین روز اجرایی شدن طرح همیار درمان در تاریخ 13 تیرماه 96 توسط بالغ بر 60 نفر از همیاران درمان بازدید به عمل آمده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان عنوان داشت: طرح همیار درمان برای نخستین بار در کشور به صورت کاملاً موفق در استان اصفهان اجرا شده که در راستای اجرای آن نزدیک به 50 بازدید در ماه از مراکز درمانی استان اصفهان صورت گرفته است.

وی تأکید کرد: همچنین به منظور استمرار نظارت بر بیمارستان های استان و با هدف کاهش خطاهای درمانی و نهایتاً تکریم بیمار، 600 بازدید در سال از مراکز درمانی استان اصفهان انجام می شود.

دکتر شتابی اذعان داشت: داشبورد اطلاعات مدیریتی به منظور ارزیابی عملکرد مدیران ارشد مراکز درمانی استان اصفهان ایجاد شده و طرح همیار درمان به صورت پایلوت در استان اصفهان اجرا شده است.

وی در پایان سخنان خود گفت: این طرح در قطب 7 کشور شامل یزد، کاشان، چهارمحال بختیاری و اصفهان اجرا شده و بخش کشوری آن نیز در حال اجراست.