دوشنبه 02 05 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 02 مرداد 1396

spring-branches-trees.jpg

مرحله پایانی انتخاب شعار(پیام) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

انتخاب شعار(Motto) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در  شورای سیاستگذاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به گام آخر رسید.

بدنبال فراخوان سال ۱۳۹۵ روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و در پی بررسی افزون بر ۱۴۴ پیام و شعار پیشنهادی اهل نظر، اساتید، دانشجویان و علاقمندان از سراسر کشور و هموطنان مقیم خارج از  کشور و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و ارزیابی بر اساس نحوه امتیازدهي به شركت كنندگان در فراخوان انتخاب شعار دانشگاه، ماه جاری پیشنهاد برگزیده کمیته بررسی در شورای سیاستگذاری دانشگاه جهت تصویب و ابلاغ نهایی اعلام گردید.

گفتنی است پیش ازین و در این راستا از سوی دبیرخانه شورای سیاستگذاری و روابط عمومی دانشگاه جهت تعیین شعار مذکور با تعیین معیارهایی مقرر گردید تا امتیازدهی به پیشنهادها از سوي هریک از اعضا صورت پذیرفته و در نهایت، شعارهای دارای امتیاز بالاتر( ۱۰ درصد از پیشنهادهای برتر) تعیین گردد؛ در مرحله بعد، ضمن طبقه بندی شعارهای پیشنهادی دارای امتیاز بیشتر و بحث و بررسی در خصوص معیارهای انتخاب نهایی، پیشنهاد برتر و برگزیده به ریاست دانشگاه جهت تصویب و تایید نهایی ارائه گردیده است.

گفتنی است بر اساس این فراخوان كه با هدف گسترش و اعتلای همکاری های بین المللی و هویت سازمانی دانشگاه از سوي شورای سیاستگذاری و روابط عمومی دانشگاه برنامه ریزی شده است؛ شعار پیشنهادی می بایست کوتاه، مختصر (حداکثر هشت کلمه)، دارای جذابیت برای مخاطبان جهانی، به زبان فارسی یا انگلیسی ارائه شده، متفاوت از شعار دانشگاه های داخلی بوده و از شعار دانشگاه های بین المللی اقتباس نشده باشد.

پیشنهاد برگزیده :

Motto:

« یا مَنْ اسْمُهُ دَواءٌ وَ ذِکْرُهُ شِفاءٌ »

« نامش دارو و یادش درمان »

Motto in English:

" O'Thou Whose Name is panacea, whose remembrance is heal_all. "