دوشنبه 02 05 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 02 مرداد 1396

2146117094-talab-ir.jpg

برگزاری دومین مرحله آزمون دکتری تخصصی پرستاری در سال تحصیلی 97-96

مرحله دوم رقابت بیش از 180 داوطلب آزمون دکتری تخصصی پرستاری جهت سال تحصیلی 97-96، از شنبه 24 تیرماه با حضور در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و انجام مصاحبه آغاز گردید و تا فردا دوشنبه 26 تیر ادامه می یابد.

دکتر جهانگیر مقصودی، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی و مسئول اجرایی دومین آزمون دکتری تخصصی پرستاری در این خصوص گفت: داوطلبین شرکت کننده از شهرستان های شیراز، کرمان، اهواز، همدان، کاشان و اصفهان با نظارت آقای دکتر ایرج پور مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، در دانشکده پرستاری و مامایی این دانشگاه حضور یافته و به سوالات اساتید که از دانشکده های پرستاری و مامایی دانشگاه های علوم پزشکی یادشده جهت برگزاری این آزمون دعوت گردیده اند، پاسخ خواهند داد.

وی همچنین ضمن بیان این نکته که سرپرستی آزمون مصاحبه دکتری تخصصی پرستاری را دکتر فریبا طالقانی، رییس دانشکده متبوع، عهده دار است، اضافه کرد در این آزمون 6 ایستگاه شامل ميزان تسلط بر پايان نامه و مقالات مستخرج از آن، ارائه شفاهی مطالب علمی، بررسی جستجوی منابع الکترونیک، ایستگاه توانمندی های تخصصی1(حرفه ای) و 2( بالینی) و زبان انگلیسی، برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.

شایان ذکر است دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، برای دومین بار برگزارکننده مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی پرستاری در سطح کشور می باشد.