یکشنبه 02 07 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 02 مهر 1396

برگزاری جلسات آموزشی در خصوص مضرات مصرف دخانيات

کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت رهنان تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، به مناسبت هفته دخانيات، نسبت به برگزاری جلسه آموزشی دخانيات در محل فرهنگ سرای دانش اقدام کردند.

این جلسه که با حضور قابل توجه خانم های خانه دار منطقه تحت پوشش مرکز رهنان و بمنظور ارتقاء سطح آگاهی این گروه جامعه برقرار گردید، آموزش های متنوع در رابطه با موضوع فوق توسط کارشناسان بهداشت ارایه شد.

بررسی میزان شیوع مصرف دخانيات بویژه قلیان و سیگار در خانوارها، میزان استقبال عمومی زنان خانه دار از مصرف دخانيات به همراه دیگر اعضای خانواده، اثرات مضر استعمال قلیان در خانواده، خطرات مصرف مواد دخانی، مقایسه سیگار و قلیان به لحاظ میزان خطر های وارده به مصرف کننده و همچنین شرح کامل بیماری های مرتبط با مصرف دخانيات از اهم عناوینی بود که حاضرین آموشهای کاربردی را فرا گرفتند.

***برگزاری جلسه آموزشی "علایم خطر در مادران باردار و عوارض استعمال دخانیات در دوران بارداری" در پایگاه شهید حسینی

همچنین پایگاه سلامت شهید حسینی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع علائم خطر در دوران بارداری و عوارض مصرف دخانیات در دوران بارداری برای مادران باردار تحت پوشش این پایگاه نمودند.

در این جلسه آشنایی مادران باردار که به منظور پیشگیری از خطرات دوران بارداری برگزار شد، سخنرانان در مورد مضرات مصرف دخانیات در دوران بارداری، قبل و بعد از آن آموزش های مرتبط با این موضوعات را ارائه کردند.

همچنین درخصوص شیوه صحیح تغذیه در دوران بارداری راهنمایی های لازم ارائه شد.