یکشنبه 02 07 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 02 مهر 1396

گزارش غربالگری بیماریهای غیر واگیر در مرکز بهداشت شماره یک اصفهان

با توجه به شیوع و اهمیت بیماریهای غیر واگیر از جمله دیابت و فشارخون بالا، انجام غربالگری رایگان بیماری های مذکور ، از هفته آخر خرداد ماه در مراکز خدمات جامع سلامت شبکه یک اصفهان آغاز  و تا آخر تیرماه ادامه دارد.

فشار خون بالا شناسایی شده اند (۱۹%) و این بیماران در مراکز جامع سلامت تحت مراقبت قرار گرفته اند.

لازم به ذکر است آموزش اصلاح شیوه  زندگی برای پیشگیری ازاین دسته ازبیماریها نیز جزو اولویتها و برنامه های مرکز بهداشت شماره یک اصفهان می باشد.