سه شنبه 30 08 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 30 آبان 1396

برگزاری جلسات آموزشی مضرات مصرف دخانیات برای کارفرمایان کارگاه های صنفی و آموزش های مرتبط با عوامل زیان آور محیط کار

واحد مهندسی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره دو اصفهان جلسه آموزشی با عنوان مضرات مصرف دخانیات را با حضور دوازده نفر از متصدیان و کارگران شاغل در کارگاه های خدماتی و صنعتی تحت پوشش

مرکز خدمات جامع سلامت ملاهادی سبزواری، در محل کارگاه خدمات فنی امید واقع در خیابان امام سجاد (ع) برگزار نمود.

در این جلسه مهندس بهرامیان کارشناس بهداشت حرفه ای، طی سخنانی بر مضرات استفاده از تنباکوهای میوه ای، سیگار و تاثیرات و مضرات دخانیات بر سلامتی افراد مصرف کننده این مواد دخانی و اطرافیان آنان تاکید نمود و در پایان جلسه  کارفرمایان پوستر منع مصرف دخانیات  را در محل کار خود،  نصب کردند.

همچنین طی اقدامی دیگر توسط واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، جمعی از کارفرمایان کارگاه های نجاری و رنگ کاری مبل و سماور سازی واقع در منطقه رهنان، خیابان امام رضا، آموزش های مرتبط با عوامل زیان آور محیط کار، بیماری های شغلی و اهمیت انجام معاینات کارگری را فرا گرفتند.

شایان ذکر است این جلسه آموزشی محلی توسط مهندس دهقان کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز خدمات جامع سلامت رهنان برگزار گردید.

امیدواریم با انجام این آموزش های محلی و تاثیرگذار در دل جامعه کارگری، قدمی کوچک برای وصول به اهداف بهداشت حرفه ای در طرح تحول نظام سلامت برداشته باشیم