چهارشنبه 07 04 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 07 تیر 1396

eid1.jpg

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه: 100 دستگاه آمبولانس مجهز در سال گذشته به ناوگان اورژانس استان اضافه شده است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به افزایش خدمات درمانی و بهداشتی اظهار داشت: در کنار مراکز بهداشت و درمان، در حال حاضر در کل استان 132 مرکز اورژانس در حال فعالیت هستند.

دکتر علیرضا یوسفی با اشاره به نحوه کار اورژانس افزود: مراکز اورژانس با شبکه رادیویی منحصر به فردشان پس از دریافت گزارش‌های مردمی اقدام به ارسال نیرو می‌کنند که با توجه به قرارگیری مراکز در سرتاسر استان بین 8 تا 15 دقیقه نهایتاً شخص را به مراکز درمانی منتقل کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  با بیان این که سال گذشته 100 دستگاه آمبولانس مجهز به ناوگان خدمات در درمانی استان اصفهان اضافه شد، تصریح کرد: 50 دستگاه دیگر نیز در روزهای آینده اضافه خواهد شد.

وی با تاکید بر این که در چند سال اخیر ناوگان اورژانس کشور پیشرفت خوبی داشته، عنوان کرد: آمبولانس‌هایی که در حال اضافه شدن هستند با توجه به تجهیزاتی که در خود دارند یک آی‌سی‌یوآمبولانس بوده و همه امکانات احیا را دارند.

دکتر یوسفی در خصوص این که بیشترین زمان برای رسیدن اورژانس به محل حادثه در سطح استان 15 دقیقه است، گفت: هدف‌گذاری در این بخش همین بوده و در غالب نقاط استان همین‌گونه است اما برخی نقاط شرایط خاص خود را دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  اضافه کرد: در شهرستان فریدون‌شهر، روستاهای کم‌جمعیت و جاده‌های صعب‌العبوری وجود دارد مانند اسلام‌آباد که جاده آن تا مرکز فریدون‌شهر 130 پیچ و خم دارد و بعضاً برای برخی روستاهای این شهرستان مجبور می‌شویم از امداد هوایی استفاده کنیم.

وی در خصوص کمبودها در بحث امداد هوایی استان گفت: در برنامه وزارت بهداشت خریداری تعدادی مدی‌کوپتر است، این‌ها کوچک‌تر از هلی‌کوپترهای فعلی بوده و می‌توانند روی سقف یک ساختمان معمولی فرود بیاید، در صورت ورود این‌ها به ناوگان امداد هوایی برخی از پایگاه‌های زمینی را به هوایی تبدیل می‌کنیم.

دکتر یوسفی خاطرنشان کرد: در حال حاضر از هلی‌کوپترهایی نظامی استفاده می‌شود که قدیمی بوده و در نقاط صعب‌العبور برای فرود مشکلاتی دارند، در سفری که ریاست محترم جمهوری به روسیه داشتند قرارداد این مدی‌کوپترها بسته شد و این موضوع در سطح ملی مطرح بوده و وزارت‌خانه به صورت جدی پیگیر این موضوع است.