چهارشنبه 26 07 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 26 مهر 1396

اعلام آمادگی خَیر اصفهانی برای ساخت پایگاه اورژانس هوایی استاندارد در اصفهان

رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان گفت: پیگیری‌های لازم برای راه‌اندازی انجمن خیرین اورژانس‌ساز در استان اصفهان در حال انجام است و در حال حاضر یک خَیر شاهین شهری برای مشارکت در ساخت ساخت پایگاه اورزانس هوایی استاندارد در محور اصفهان- تهران اعلام آمادگی کرده است.

علیرضا قاسمی با اشاره به انجام پیگیری‌های لازم برای راه‌اندازی انجمن خیرین اورژانس‌ساز در استان، اظهار کرد: در مرحله نخست، انجمن خیرین شهرستان شاهین‌شهر و میمه پیش‌قدم شدند و یک خَیر برای ساخت پایگاه هوایی استاندارد در محور اصفهان- تهران اعلام آمادگی کرده است.

وی افزود: به دنبال این اتفاق، همراه با خیرین از اورژانس هوایی اصفهان مستقر در هوانیروز اصفهان و همچنین پایگاه اورژانس هوایی قم که به عنوان نخستین پایگاه اورژانس هوایی استاندارد کشور با تایید سازمان هواپیمایی کشوری توسط یک خَیر در سال گذشته احداث شده بود، بازدید کردیم.

رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، هدف از این بازدیدها را ترغیب خیرین به اجرای پروژه سنگین احداث پایگاه‌های اورژانس هوایی در اصفهان دانست و گفت: برای تحقق اجرای این پروژه، ابتدا باید انجمن خیرین اورژانس‌ساز راه‌اندازی و جلسات مورد نیاز در شهرستان برگزار شود.

قاسمی خاطرنشان کرد: مسئولین سازمان اورژانس کشور به ما قول داده اند که درصورت ساخت پایگاه اورژانس هوایی در استان اصفهان، یک فروند بالگرد امدادی به اورژانس این استان اختصاص دهند.

وی با اشاره به لزوم ورود خیرین به ساخت پایگاه‌های اورژانس، تصریح کرد: متاسفانه بیشتر پایگاه‌های اورژانس استان اصفهان به خصوص شهر اصفهان در محل کانکس یا در مکان مراکز درمانی و آتش‌نشانی‌ها مستقر هستند و از داشتن ساختمان پایگاه محرومند، لذا درصدد هستیم که از ظرفیت خیرین استان و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی استفاده کرده و با هدایتی مفید، آنها را در جهت ساخت پایگاه‌های اورژانس سوق دهیم.

رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان تاکید کرد: امیدواریم با ورود خیرین و همکاری دانشگاه علوم پزشکی، این امرهرچه زودتر محقق شود.