جمعه 24 09 1396

آخرین بروز رسانی : جمعه, 24 آذر 1396

pajohesh.jpg

بازرسی چهارشنبه بازار شهر بهارستان تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت مهربد بهارستان

همزمان با ایام ماه مبارک رمضان، چهارشنبه 24 خردادماه، توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت مهربد بهارستان بازرسی از محل چهارشنبه بازار شهر بهارستان انجام گرفت.

در این بازرسی ها علاوه بر کنترل و نظارت کامل بر کلیه مواد غذایی عرضه شده در این بازار، اقلام پر مصرف ماه مبارک رمضان نیز به صورت ویژه توسط کارشناسان بهداشت محیط کنترل گردید.

گفتنی است در خلال بازدیدهای صورت گرفته مقدار 110 کیلوگرم نمک فله ای و فاقد مشخصات بهداشتی و مقدار 20 کیلوگرم پفیلا و پفک هندی مشکوک به استفاده از رنگ غیر مجاز نیز پس از تنظیم صورتجلسات قانونی توسط این کارشناسان توقیف و جمع آوری شد.

ارائه آموزش های چهره به چهره به متصدیان عرضه مواد غذایی و همچنین مراجعین به این بازار از جمله فعالیت حین بازرسی کارشناسان بود.