چهارشنبه 26 07 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 26 مهر 1396

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع سبک زندگی سالم در روستای حبیب آباد جرقویه

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، سه شنبه 23 خردادماه، جلسه آموزشی با موضوع سبک زندگی سالم را برای تعداد سی نفر از زنان 30 تا 59 ساله در محل امامزاده شاه محمد مراد روستای حبیب آباد جرقویه برگزار نمود.

در این جلسه آموزشی در خصوص بیماری افسردگی و دیابت و عوامل مهم در ایجاد هر دو  بیماری مطالبی بیان شد.

همچنین ضمن تاکید بر داشتن تحرک و ورزش و انجام فعالیت های مفید مانند پیاده روی، در ارتباط با نقش ورزش بر سیستم قلبی و عروقی و همچنین پیشگیری از افسردگی توضیح داده شد.

در مورد بیماری های قلبی عروقی نیز سعی گردید نحوه پیشگیری از ایجاد این بیماری به نوع تغذیه و مصرف مواد مغذی مفید در سبد خانوارها اشاره شود.

در ادامه بر مصرف شیر و لبنیات و مصرف مکمل های دارویی از جمله کلسیم و چگونگی نقش ورزش در پیشگیری از پوکی استخوان تاکید گردید.

در پایان نیز مطالبی در زمینه انجام آزمایشات لازم از زمان قبل از ورود به سن یائسگی و نیز پوکی استخوان و یائسگی مطالبی ارائه و به سؤالات حاضرین در این خصوص پاسخ داده شد.