پنج شنبه 26 05 1396

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 26 مرداد 1396

IMG_3957_easyHDR-PRO-2.jpg

ممانعت از ادامه فعالیت سه واحد صنفی در بهارستان

در روز سه شنبه 23 خرداد ماه، توسط کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت سهند بهارستان، هم زمان از ادامه فعالیت سه واحد صنفی به ترتیب کارگاه لبنیات سازی، آرایشگاه زنانه و نانوایی خانگی جلوگیری بعمل آمد.

کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت سهند بهارستان در ادامه بازرسی های مستمر خود از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش، پس از انجام فرآیند بازرسی بهداشتی از سه واحد صنفی در یک روز کاری شامل کارگاه لبنیات سازی، آرایشگاه زنانه و نانوايي خانگی، به علت عدم رعایت معیارها و موازین بهداشتی در کارگاه و شرایط بحرانی موجود آن، همچنین انجام فعالیت های غیر مجاز و درمانی در آرایشگاه و طبخ و توزیع نان خانگی در منزل مسکونی به صورت غیر مجاز، ضمن تنظیم صورتجلسه قانونی اقدام به جلوگیری از فعالیت این سه واحد و در نهایت پلمپ آنها نمود.

قابل ذکر است پرونده این سه محل به منظور سیر مراحل قضایی به مراجع ذیصلاح ارجاع گردید.