چهارشنبه 07 04 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 07 تیر 1396

eid1.jpg

برگزاری کلاس آموزشی بیماری تب خونریزی دهنده کنگو در مرکز خدمات جامع سلامت نیک آباد

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، سه شنبه 23 خردادماه، به منظور ارتقا سطح آگاهی جمعیت تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت نیک آباد اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توسط کارشناس بهداشت محیط این مرکز در محل مسجد امیرالؤمنين(ع) نمود.

در این جلسه آموزشی که با حضور خانم های خانه دار منطقه یاد شده برگزار شده ابتدا بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو برای آموزش گیرندگان تعریف شده و پس از آن در مورد علایم، روش های شناخت، پیشگیری و درمان آن توضیحات لازم داده شد. ارائه توصیه های بهداشتی به حاضرین از جمله: جدا نگهداشتن جایگاه دام از محل زندگی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس بدن با ترشحات و خون دام، خودداری از کشتار دام در محلهای غیر مجاز و تهیه گوشت مورد نیاز از محل های تحت نظارت سازمان دامپزشکی بخش دیگری از آموزش کارشناس بهداشت را شامل می شد.

در پایان به سؤالات حاضرین در رابطه با بیماری یاد شده پاسخ های مناسب داده شد.