جمعه 24 09 1396

آخرین بروز رسانی : جمعه, 24 آذر 1396

pajohesh.jpg

برگزاری جلسه آموزشی فرزندپروری در مرکز خدمات کوجان

اولین جلسه از سلسله جلسات آموزشی فرزندپروری، دوشنبه 22 خردادماه، در محل سالن آموزش مرکز خدمات جامع سلامت کوجان و توسط کارشناس سلامت روان این مرکز برگزار گردید.

در این جلسه در زمینه اصول اساسی در تربیت فرزندان، انواع تقویت کننده ها و پاداش ها، انواع تنبیه ها و اصول مؤثر در آن، برنامه ریزی برای موقعیت های دشوار و نحوه قانون گذاری و بیان دستورات آموزش هاي تخصصي، مطالب آموزشی ارائه گردید.

همچنین با اشاره به این موضوع مهم که مادران برای تربیت مؤثر فرزندان ابتدا نیاز به مراقبت مستمر از خود دارند، پیشنهاداتی نظیر ورزش، خواب کافی، استراحت در طول روز، گذراندن وقت با دوستان و ... داده شد.

لازم به ذکر است که آموزش های ارائه شده در این جلسات مبتنی بر پژوهش های مناسب و با کمک گرفتن از اصول اساسی رفتار درمانی و یادگیری اجتماعی ویژه والدین دارای کودکان سنین بین دو تا دوازده سال و با هدف اصلاح برخی از مشکلات رفتاری و تقویت مهارت های اجتماعی کودکان صورت می گیرد.