سه شنبه 09 03 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 09 خرداد 1396

اصفهان میزبان نهمین سمینار سالیانه جراحان پلاستیک و ترمیمی چشم ایران

نهمین سمینار سالیانه جراحان پلاستیک و ترمیمی چشم ایران به همت انجمن چشم پزشکی ایران(گروه پلاستیک و ترمیمی چشم) و با همکاری گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، امروز چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه 96، به مدت سه روز در تالار همایش های هتل آسمان آغاز به کار کرد.

در این سمینار که متخصصین و جراحان پلاستیک و ترمیمی چشم از سراسر کشور حضور دارند، آخرین دستاوردهای علمی و جدید در رشته پلاستیک و ترمیمی چشم توسط اساتید مجرب مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

دکتر اشراقی دبیر علمی همایش در مصاحبه ای با روابط عمومی دانشگاه، سمینار مذکور را متفاوت با سمینارهای گذشته بیان نمود و گفت: در نهمین سمینارجراحی پلاستیک، بین رشته های تخصصی مختلف چشم بحث و تبادل نظر و ارتباط بیماریهای خارج چشمی با جراحی های داخل چشمی مورد بررسی قرار می گیرد.

وی افزود: رشته جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم سه شاخه از بیماریهای چشمی را شامل بیماری پلک، سیستم مجرای اشکی و بیماری حدقه پوشش می دهد.

دبیر علمی همایش در خصوص محورهای سمینار گفت: جوانسازی اطراف چشم، بیماری های حدقه، مجرای اشکی و ضربه های چشمی از جمله مهمترین محورهای مورد بحث در این همایش می باشد.

گفتنی است در سه روز برگزاری این سمینار اساتید و اعضای هیات علمی سراسر کشور در خصوص آخرین یافته ها و تحقیقات خود در ارتباط با بیماری های پلک، بیماری های اربیت، انسداد سیستم خروج اشک، روش های جراحی جوانسازی صورت، روش های غیر جراحی جوانسازی صورت و ترومای پلک و اربیت سخنرانی خواهند نمود.