یکشنبه 01 05 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 01 مرداد 1396

samamos12.jpg

برگزاری بیستمین دوره جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

بیستمین دوره جشن ازدواج دانشجویی صبح روز پنج شنبه 21 اردیبهشت ماه، به میزبانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با حضور 200 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

زهرا طالبی مسئول خواهران دفتر نهاد رهبری دانشگاه طی سخنانی با اشاره به اینکه این مراسم با هدف ترویج امر ازدواج صورت گرفته است، اظهار کرد: بیش از 200 زوج در این مراسم حضور دارند که یکی از آن ها یا هردو دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند و اکثراً در دوران عقد به سر می‌برند.

وی همچنین گفت: دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، یکی از وظایف خود را ترغیب ازدواج آسان و به هنگام دانسته و برگزاری چنین جشنی با تقدیر از زوج‌های جوان در همین راستا تدارک دیده شده است.

حجت‌الاسلام جوادی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه در این مراسم با اشاره به اینکه ازدواج نیمی از دین را کامل می‌کند خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های موفقیت در زندگی که می‌تواند موجبات ادای دین به همسر را فراهم کند، ایجاد حس جایگزینی است؛ این حس به این معناست که زن و مرد در زندگی مشترک خود را به جای دیگری قرار دهد و تصور کند اگر او به جای همسرش بود توقع داشت چگونه با او رفتار شود و به همان شکل عمل نماید.

وی ضمن توصیه به بانوان برای حفظ آرامش و آسایش همسران خود تأکید کرد: اگر زوجین در زندگی فقط خود را حق به جانب بدانند، زندگی به میدان جنگ تبدیل خواهد شد اما حس جایگزینی زندگی را شیرین و موجب تفاهم متقابل می‌شود؛ زن‌داری و شوهرداری نیاز به کسب مهارت و آموزش دارد، زوج‌های جوان بایستی نه زندگی را سخت بگیرندو نه به سادگی از آن عبور کنند، در واقع برای خوب زندگی کردن کلاس بروند و آموزش ببینند.

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در پایان با اشاره به زوج های دانشجو تاکید کرد: به گونه‌ای زندگی نکنید که مجبور به تحمل باشید، عاشقانه زندگی کنید تا از در کنار هم بودن لذت ببرید.

گفتنی است پیش از شروع مراسم به صورت مجزا برای عروس و دامادهای جوان با حضور مشاوران دینی کلاس احکامی جهت آشنایی با مسائل فقهی امر ازدواج تدارک دیده شده بود.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از 200 زوج دانشجو تقدیر به عمل آمد.