پنج شنبه 02 09 1396

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 02 آذر 1396

برپایی غرفه سلامت جوان در محل دانشگاه اصفهان

به مناسبت چهارمین روز از هفته جوان، سه شنبه 19 اردیبهشت ماه، کارشناسان ستادی و محیطی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، طی هماهنگی با مسئول مرکز سلامت دانشگاه اصفهان، غرفه ای با موضوع سلامت جوان در محل دانشگاه اصفهان برگزار نمودند.

در این برنامه که به همت واحدهای سلامت جوانان، واحد تغذیه، واحد روان، واحد مبارزه با بیماریها، واحد نقلیه و روابط عمومی مرکز به انجام رسید، در زمینه طرح تحول نظام سلامت و رفتارهای تغذیه ای مناسب و چگونه شاد زیستن و همچنین رفتارهای پرخطر و بیماری ایدز آموزش هایی به جوانان دانشجو داده شد.

سپس قد و وزن و BMI جوانان سنجیده و تعداد بیش از شصت جوانی که نیاز به مداخله داشتند توسط کارشناس تغذیه مشاوره شدند. تعدادی نیز مشاوره سلامت روان شده و همه جوانانی که نیاز به مشاوره کامل تر در مورد تغذیه و روان داشتند به مراکز سلامت نزدیک محل زندگی خود ارجاع داده شدند.

گفتنی است به دانشجویان پس از ارائه آموزش های لازم درباره اهمیت مصرف قرص ویتامین د، تعدادی قرص ویتامین د نیز داده شد. سپس از تعداد سی دانشجویانی که نیاز به انجام Rapid Test داشتند تست گرفته شد.

همچنین ضمن اطلاع اسامی تمامی مراکز و پایگاههای سلامت به دانشجویان، تمامی آنها برای ارزیابی سلامت به مراکز سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو معرفی شدند.