سه شنبه 04 07 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 04 مهر 1396

شماره دهم و یازدهم ریتالین منتشر شد

شماره دهم و یازدهم (ویژه نامه نوروز 96) فصلنامه علمی – فرهنگی ریتالین در 19 فروردین ماه منتشر شد.

صاحب امتیاز این مجله کمیته پژوهش های دانشجویان می باشد و هیئت تحریریه آن متشکل از دانشجویان ورودی های مختلف دانشکده داروسازی است که در زمینه های گوناگون خبری، علمی، فرهنگی، صنفی و تخصصی به گسترش و اشاعه اطلاعات می پردازد.

سردبیر مجله ریتالین با بیان اینکه از برجسته ترین اهداف چاپ و نشر این فصلنامه به اشتراک گذاشتن اخبار و اطلاعات جدید در پرتو ایجاد روحیه همکاری جمعی است، گفت: امید است در سال جدید شاهد حضور پرشور و فعالانه دانشجویان در تهیه و تنظیم بخش های مختلف مجله باشیم.

وی افزود: مجله ریتالین پذیرای انتقادات، راهکارها و مقالات دانشجویان در حوضه های مختلف خواهد بود و علاقه مندان می توانند مطالب خود را از طریق پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید یا مراجعه حضوری به دفتر کمیته پژوهش های دانشکده داروسازی برای مجله ارسال کنند.