سه شنبه 09 03 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 09 خرداد 1396

برگزاری دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه

دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری، صبح امروز چهارشنبه 20 اردیبهشت ماه، با حضور دکتر اصغری رییس دانشگاه، دکتر صانعی قائم مقام رییس دانشگاه، دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع،

دکتر موحدیان عطار معاون آموزشی،دکتر نیکو یمانی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و دکتر شاهمرادی معاون دانشجویی فرهنگی در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم رییس دانشگاه ضمن خوشامدگویی به شرکت‌کنندگان و صاحبان فرآیند‌های آموزشی در خصوص جایگاه مراکز توسعه در دانشگاه‌های علوم پزشکی و اهمیت ارتقاء آموزشی صحبت نمود.

سپس دکتر موحدیان عطار طی سخنانی با اشاره به بسته‌های تحول و نوآوری و نقش آنها در توسعه آموزش، به ارائه گزارش فرآیندهای اجرایی دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری پرداخت.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی سخنران دیگر این مراسم بود که در خصوص ترند فرآیندهای آموزشی طی 10 سال برگزاری جشنواره آموزشی شهید مطهری و همچنین برگزاری هفته آموزش در دانشگاه و دانشکده‌ها سخنرانی نمود.

گفتنی است در این مراسم از 6 فرآیند برتر دانشگاهی، 7 فرآیند برگزیده دانشگاهی و همچنین مسئولین دفاتر توسعه آموزش پزشکی دانشکده‌ها تقدیر به عمل آمد.