پنج شنبه 22 09 1397

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 22 آذر 1397

بهره برداری از استودیو صدای «رسا» (رسانه سلامت اصفهان) در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

افتتاح «آفرینشگاه رسانه» دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و استودیو صدای «رسا» همزمان با دهه مبارک فجر ، میلاد زینب کبری(س) و روز پرستار

همزمان با دهه مبارک فجر و در آستانه میلاد فرخنده حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار ، به همت همکاران روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و همیاری مدیریت خدمات پشتیبانی دانشگاه ، استودیو صدای رسا در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بهره برداری رسید و کار ضبط ششمین برنامه «موج سلامت» رادیو اصفهان (کار مشترک روابط عمومی دانشگاه و رادیو اصفهان) در این استودیو انجام شد .
گفتنی است این استدیوی صدا در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و با تجمیع و بهره گیری از امکانات موجود در دانشگاه و با کمترین هزینه ممکن به سرانجام رسیده است .