دوشنبه 20 09 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 20 آذر 1396

pajohesh.jpg

پیام مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان بمناسبت ۲۳فروردین روز دندانپزشک

دکتر حمید ترک زاده مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان با صدور پیامی، ۲۳فروردین روز دندانپزشک را به تلاش گران این عرصه تبریک و افزود : زیباترین منحنی دنیا لبخندی است که بی اراده برروی لب های بیماران نقش می بندد

و تو هستی که آنرا خلق کرده ای. امروز نقش دندانپزشکان و تلاش ‌ها و مجاهدت‌ های سالیان گذشته این گروه فرهیخته از جامعه پزشکی،
برای حفظ و ارتقای سلامت دهان و دندان هم میهنان بر کسی پوشیده نیست؛

مردم به عنوان دریافت ‌کنندگان خدمات‌، تسکین آلام، تأمین سلامت و زیبایی دهان خود را مرهون زحمات شما عزیزان می ‌دانند و از طرفی اهمیت سلامت دهان به عنوان یکی از شاخص ‌های اصلی تعیین سطح سلامت جامعه بر مسئولان و سیاستگذاران پوشیده نمی ‌باشد.
این جانب، فرا رسیدن روز دندانپزشک را به آحاد جامعه دندانپزشکان تبریک عرض می ‌نمایم و امیدوارم در سایه اتکال به خداوند متعال و کوشش ‌های بی ‌وقفه، آینده‌ای روشن برای نظام سلامت، جامعه پزشکی و بالاخص دندانپزشکان که نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت هم نوعان و زدودن درد از سیمای دردمندان و ایجاد جامعه‌ای سالم، شاداب، مولد و با طراوت به عهده دارند، فراهم گردد.