شنبه 25 09 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 25 آذر 1396

pajohesh.jpg

بمناسبت روز جهانی کلیه: برگزاری سمینار علمی بیماریهای کلیه در کودکان و همایش مردمی

به مناسبت فرارسیدن روز جهانی کلیه، مرکز تحقیقات بیماریهای کلیوی اقدام به برگزاری سمینار بازآموزی در رابطه با بیماریهای کلیه در کودکان و روشهای پیشگیری از آن، جهت آموزش پزشکان و پیراپزشکان

در تاریخ 20 اسفندماه در تالار لقمان، محل همایشهای علمی دانشگاه نمود.

سپس در روز 21 اسفندماه با همکاری انجمن خیریه حضرت ابوالفضل (ع)، روابط عمومی دانشگاه، معاونت درمان و کمیته شهروندی شهرداری اصفهان با هدف آگاهی آحاد مردم در خصوص کلیه و بیماریهای کلیه در اطفال و بالغین در باغ نور (ضلع جنوبی سی و سه پل) همایش مردمی برگزار گردید.

در این مراسم اساتیدی از گروههای نفرولوژی بالغین و اطفال، تغذیه و دانشجویان پزشکی در پنج ایستگاه به مراجعه کنندگان در زمینه ی چگونگی حفظ سلامت کلیه و خطرات آن در کودکان آموزش چهره به چهره، توزیع جزوات آموزشی و خدماتی از جمله اندازه گیری قد و وزن، فشار خون، قند خون، BMI و تغذیه ارائه نمودند.

شایان ذکر است ایستگاه ها شامل: دیابت، فشار خون، تغذیه، مشاوره، آموزش و در نهایت ثبت اطلاعات بود.