جمعه 24 09 1396

آخرین بروز رسانی : جمعه, 24 آذر 1396

pajohesh.jpg

آغاز برنامه اجرایی مراقبت های ادغام یافته سلامت برای کارکنان معاونت بهداشتی

در راستای تحقق اهداف نظام تحول سلامت و ضرورت برخورداری آحاد جامعه از جمله کارکنان بهداشتی که خود از متولیان سلامت محسوب می شوند مقرر گردید کلیه کارکنان بر اساس بسته خدمات خدمات جامع میانسال مورد مراقبت قرار گیرند.

واحد سلامت میانسالان مرکز بهداشت استان با همکاری و مشارکت مراکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان، در فاز دوم اجرای برنامه، از تاریخ 8 اسفند ماه با حضور پزشکان در محل معاونت بهداشتی، کلیه آقایان شاغل بر اساس فرم های ارزیابی دوره ای سلامت مردان میانسال مراقبت شوند. در خصوص بانوان شاغل نیز مقرر گردید از تاریخ 10 اسفند ماه به مدت ده روز در مراکز صدرا و نواب صفوی مورد مراقبت قرار گیرند.

شایان ذکر است خدمات مراقبتی در این فاز  شامل ارزیابی شیوه زندگی (تن سنجی، تغذیه، تحرک جسمانی و ...) ، سلامت باروری و سلامت عمومی که مشتمل بر ارائه خدمات آموزشی، مشاوره، معاینه و پاراکلینیک می باشد و بطور رایگان جهت همکاران ارائه خواهد شد.