سه شنبه 30 08 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 30 آبان 1396

کسب مقام اول دانشگاه در رشته تنیس روی میز تیمی دومین المپیاد ورزشی بانوان کارمند دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور

در دومین المپیاد ورزشی بانوان کارمند دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، که شهریورماه سال جاری در خزرآباد شهرستان ساری برگزار گردید، تیم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بخش تیمی مسابقات تنیس روی میز مقام نخست را کسب نمود و

دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز دوم و مشهد و بابل مشترکا مقام سوم را کسب کردند.

"فهیمه سپهری" مربی تیم تنیس روی میز دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بعد از قهرمانی تیمش در این دوره از المپیاد، اظهار داشت: سطح کیفی مسابقات بسیار بالا بود و داوران نیز به نحو احسن داوری کردند.

وی اختلاف فنی تیم ها را اندک دانست و تصریح کرد: ۸ تیمی که به مرحله یک چهارم نهائی صعود کردند بسیار قدرتمند ظاهر شدند.

مربی تنیس روی میز اصفهان ادامه داد:  ۴ تیم  صعود کرده به مرحله نیمه نهائی تیم های بودند که واقعا جنگیدند و حق همه این تیم ها مدال طلا بود.

وی شرایط و امکانات میزبانی را فوق العاده دانست و ضمن تقدیر از مدیران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: پیشنهاد دارم از سال آینده تیم ها با یک یا دو بازیکن ذخیره در مسابقات حضور یابند تا در صورت مصدومیت هر یک از بازیکنان، تیم ها با مشکلی رو به رو نشوند.

مربی تیم تنیس روی میز اصفهان در پایان ضمن ابراز خوشحالی از قهرمانی تیمش، از مسئولین اجرائی مسابقات تشکر کرد و اظهار داشت:‌ خوشحالیم که با خوشرنگ ترین مدال مسابقات به اصفهان برخواهیم گشت.

شایان ذکر است در این المپیاد 1250 ورزشکار از ۵۰ دانشگاه علوم پزشکی و سازمان تابعه در ۵ رشته والیبال، شطرنج، تنیس روی میز، دارت و امادگی جسمانی به رقابت  پرداختند.