سه شنبه 04 07 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 04 مهر 1396

گزارش مسابقات سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

مراسم افتتاحیه سیزدهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، روز شنبه ۱۱ شهریور ماه در شهرکرد برگزار شد. در این مراسم که با حضور نزدیک به دو هزار دانشجو، مربی و سرپرست از سراسر کشور برگزار گردید،

دکتر فراهانی معاون فرهنگی دانشجویی وزارتخانه بعنوان رئیس المپیاد و مقامات عالی رتبه استانی و دانشگاهی چهارمحال و بختیاری نیز شرکت داشت.

گفتنی است تعداد دانشجویان اعزامی به المپیاد ورزشی از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۱۰۲ نفر در رشته های ورزشی فوتسال، والیبال، بسکتبال، شنا، کاراته، تیراندازی، شطرنج، بدمینتون، تنیس روی میز و دو میدانی می باشد.

شایان ذکراست نتایج مسابقات سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور تا پایان روز دوم برگزاری مسابقات، (12 شهریورماه سال 96) به شرح زیر می باشد: