سه شنبه 04 07 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 04 مهر 1396

بازدید سرپرست دانشگاه از بیمارستان قریب الافتتاح منظریه خمینی شهر

همزمان با عید سعید قربان، جمعه  ۱۰ شهریورماه، سرپرست دانشگاه به همراه تعدادی از مسئولین، از بیمارستان قریب الافتتاح منظریه خمینی شهر به منظور حصول اطمینان از آمادگی برای پذیرش بیمار بازدید به عمل آورد.

کلنگ احداث بیمارستان ۹۶ تخت خوابی در منظریه خمینی شهر، برای اولین بار در سال ۱۳۶۶ با نظر مساعد مسئولان استان اصفهان به زمین زده شد و عملیات آن تا مرحله ساخت اسکلت بتنی پیش رفت و بعد از مدتی اسکلت ساخته شده به حالت خود رها شد.

۱۳ سال بعد در سال ۸۵ همزمان با سفر استانی رییس دولت وقت به شهرستان خمینی شهر، در جمع هزاران نفر از مردم خمینی شهر وعده تکمیل پروژه این بیمارستان  داده شد لکن همچنان ناتمام ماند .

بهمن ماه ۱۳۹۳ این پروژه ناتمام مورد بازدید وزیر بهداشت دولت تدبیر و امید قرار گرفت، به گونه ای که قبل از این بازدید پیشرفت ساخت بیمارستان منظریه کمتر از  ۳۵ درصد بود و البته به لطف الهی و یمن تلاشهای دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان، هم اکنون در اولین روزهای کاری دولت دوازدهم و در دهه ولایت این بیمارستان با ظرفیت ۱۷۴ تخت بیمارستانی آماده افتتاح و بهره برداری می باشد.

گفتنی است بیمارستان منظریه در دو طبقه و با زیربنای ۱۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع و در زمینی به مساحت بیش از ۵۴ هزار مترمربع بنا شده است.

این بیمارستان در شمایل امروز مجهز به ۱۷۴ تخت بیمارستانی خواهد بود و دارای بخش های مجهز  مراقبت های ویژه «آی سی یو» و «سی سی یو»، بخش های اورژانس،  داخلی، جراحی زنان و مردان، کودکان، آزمایشگاه و رادیولوژِی و سی تی اسکن می باشد و مجموعا ۱۳ بخش و هشت اتاق عمل در این بیمارستان تعبیه شده است .

شایان ذکر است شهرستان خمینی شهر با بیش از ۲۵۰ هزار نفر جمعیت، همسایه غربی اصفهان و متصل به این شهر است و پس از تهران، شاید یکی از متراکم‌ترین نقاط جمعیتی کشور بشمار میرود.