یکشنبه 01 05 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 01 مرداد 1396

برگزاری جلسه انتخاب هیات موسس انجمن دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در روز سه شنبه مورخ 17 اسفندماه 95 جلسه انتخاب هیات موسس انجمن دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به منظور تصویب اساسنامه با حضور جمعی از مسئولین محترم دانشگاه  هیات رئیسه، دانشکده پزشکی و دانشکده های دیگر دانشگاه، اساتید شاغل و فرهیختگان و اعضای محترم هیات علمی دانشکده پزشکی و بعضی از دانشکده های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تعدادی از فارغ التحصیلان در تالار مرحوم دکتر حکمی برگزار گردید.

در این جلسه پس از رای گیری 12 نفر با اکثریت آراء به عنوان هیات موسس انجمن دانش آموختگان در دانشکده پزشکی انتخاب شدند. لازم به ذکر است تعداد اعضای هیات موسس جهت تدوین اساس نامه پیشنهادی 21 نفر می باشد که 12 نفر آنان از دانشکده پزشکی می باشند. افراد انتخاب شده: آقایان دکتر سیاوش صحت، دکتر اکبر بهداد،  دکتر مینو ادیب، دکتر قفقازی، دکتر مسعود امینی، دکتر محمد رضا صبری، دکتر منصور سیاوش، دکتر سید محمد حسن امامی، دکتر حمید صانعی، دکتر مهدی سالک، و خانم دکتر زیبا فرج زادگان، و آقای دکتر فضل اله اکرام نیا و عضو علی البدل دکتر عبدالحسین فاطمی می باشند. در پایان این جلسه مدعوین از موزه مرحوم دکتر پرویز دبیری بازدید نمودند.