سه شنبه 30 08 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 30 آبان 1396

برپایی بیمارستان تخصصی شهید شکری در منطقه حصه اصفهان

به همت بسیج جامعه پزشکی، سپاه صاحب الزمان، بیمارستان شهید صدوقی و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بیمارستان تخصصی شهید شکری در منطقه محروم حصه برپا شد.

این بیمارستان از روز سه شنبه ۱۷ اسفندماه لغایت ۲۰ اسفند در منطقه محروم حصه در حاشیه کلانشهر اصفهان به مردم ارائه خدمت می نماید.

لازم به ذکر است در درمانگاه تخصصی این بیمارستان خدمات طب اورژانس، اورتوپدی، جراحی عمومی، زنان و زایمان، روانپزشکی، اطفال، عمومی، اورولوژی و طب پوست و مو ارائه می‌شود.

درمانگاه‌های فوق تخصصی قلب و عروق، چشم پزشکی، مغز و اعصاب همچنین درمانگاه‌های پزشک عمومی، طب سنتی و دندانپزشکی از دیگر خدماتی است که در این بیمارستان وجود دارد.

همچنین خدمات پاراکیلینیکی در این بیمارستان شامل اورژانس خواهران و برادران، آزمایشگاه، مشاوره خانواده، مامایی، مشاوره تغذیه، مشاوره بهداشت و داروخانه است.