سه شنبه 08 01 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 08 فروردين 1396

به مناسبت روز جهانی غربالگری سلامت ویژه عموم مردم در میدان امام (ره) کلیه انجام شد.

به مناسبت روز جهانی کلیه روز پنجشنبه ۱۹ اسفندماه، غربالگری سلامت ویژه عموم مردم در میدان امام خمینی(ره) به صورت رایگان انجام شد.

دکتر مژگان مرتضوی رییس مرکز تحقیقات کلیه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با توجه به شعار روز جهانی که امسال با عنوان «بیماری کلیه و چاقی» نامگذاری شده است، مرکز تحقیقات کلیه اصفهان برنامه ای ویژه را برای مردم اصفهان با حضور اساتید دانشگاه برگزار کرد.

وی تصریح کرد: روز پنجشنبه در میدان امام خمینی(ره) مقابل عمارت عالی قاپو، ایستگاه های سلامت دایر و در این ایستگاهها کنترل فشار خون، تست دیابت، ایستگاه ورزش و چاقی، آموزش چهره به چهره به مردم و راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری های کلیوی و روش های درمان آن انجام  شد.

رییس مرکز تحقیقات کلیه در دانشگاه با اعلام اینکه این برنامه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح به اجرا در آمد، تاکید کرد: متأسفانه بسیاری از مردم از بیماری کلیوی خود اطلاعی ندارند زیرا بیشتر بیماری های کلیه به آرامی و بدون علامت پیش رونده هستند و باید با انجام تست ها و آزمایش ها از وضعیت سلامت خود باخبر باشند.

وی خاطرنشان کرد: البته وضعیت شیوع بیماری های کلیوی در اصفهان، بیشتر از سایر نقاط کشور نیست.