سه شنبه 30 08 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 30 آبان 1396

مراسم گرامیداشت روز آزمایشگاه و تجلیل از همکاران آزمایشگاهی

مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) به مناسبت سالروز تولد حکیم جرجانی و گرامیداشت روز آزمایشگاه، یکشنبه 30 فروردین ماه، اقدام به برگزاری مراسم جشنی در تالار محسن ابن علی(ع) مرکز الزهرا نمود.

در ابتدای این مراسم دکتر اصغری رییس دانشگاه ضمن تبریک این روز به همکاران زحمتکش آزمایشگاهی که جزء لاینفک در چرخه درمان هستند، گفت: امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در کنار سایر خدمات درمانی و بهداشتی خود در قالب برنامه تحول نظام سلامت، بتواند ابداعاتی در بحث آزمایشگاه ها از قبیل به روز کردن تجهیزات و ابزار تشخیصی و نو شدن آنها، داشته باشد.

رییس دانشگاه افزود: امروزه با توجه به پیشرفت های دنیا در دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی، کمک شایانی به درمان و تشخیص بیماری های گوناگونی به وجود آمده که همکاران آزمایشگاهی می توانند در کنار همکاران تیم درمان، خدمات بهتری را در بحث پیشگیری و درمان بیماران ارایه نمایند.

دکتر اصغری در ادامه سخنان خود اظهار نمود: در برنامه تحول نظام سلامت بیشترین بهره مندی شامل مردم بوده چرا که پرداخت ها توسط مردم کاهش چشمگیری داشته است، همچنین در بحث هتلینگ برنامه تحول نظام سلامت، بیش  از 15 میلیارد تومان هزینه شده که بهسازی بیمارستان ها و تجهیز شدن آزمایشگاه ها و بهبود فضاهای آزمایشگاهی را در بر داشته است.

رییس دانشگاه در پایان سخنان خود با اشاره به همت دولت و وزیر محترم بهداشت در تدوین کتاب ارزشهای نسبی خدمات، تصریح کرد: با توجه به واقعی شدن تعرفه ها، اقتصاد درمان بهبود یافته و در این فضا ما می توانیم خدمات با کیفیت تری به مردم عزیز ارایه نماییم.

سپس دکتر طلوعی معاون درمان دانشگاه نیز ضمن تبریک این روز، فرآیند موفقیت آمیز درمان بیماران را یقینا موقعیتی دانست که توسط همکاران آزمایشگاهی برای پزشک به وجود می آید.

وی همچنین عنوان کرد: پرسنل خدوم آزمایشگاه در تمامی ایام نوروز بهترین و با کیفیت ترین خدمات را چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی به مسافران و همشهریان عزیز ارایه و ما کمترین مشکل را در این بخش ها مشاهده کردیم.

دکتر طلوعی اظهار امیدواری نمود که در سال 1394، رویکرد های مثبتی به بخش هتلینگ در آزمایشگاه ها با توجه به اولویت ها داشته باشیم و نسبت به نوسازی و بازسازی تجهیزات آزمایشگاه ها که یکی مهمترین بخش های مراکز درمانی به شمار می روند، اقدامات قابل توجهی صورت پذیرد.

همچنین خانم احمدی رییس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه طی سخنرانی خود، به بیان دغدغه ها و مسایل پیش رو پرسنل آزمایشگاه ها از قبیل موافقت با عنوان مشاغل سخت کارکنان آزمایشگاه، طرح ارتقای بهره وری، فرسوده بودن تجهیزات، کمبود نیروی انسانی و ... پرداخت.

شایان ذکر است در پایان مراسم از پرسنل آزمایشگاهی برگزیده توسط روسا و مسئولین سه انجمن ( آزمایشگاه، پاتولوژی و هیات علمی) با اهدای لوح و هدایایی تقدیر بعمل آمد.